Puhalnik BIDER

Puhalnik je namenjen za spravilo sena, najbolje v kombinaciji s trosilnikom.

Težnja konstruktorja je bila, da krma čim bolj gladko zdrsne mimo turbine, s tem se prepreči svaljkanje in zmanjša drobljenje sena na minimum.

Pri namestitvi zavzame puhalnik malo prostora, konstrukcija podnožja pa omogoča 45° nagib iz vertikalne smeri na obe strani.

Povpraševanje

Trosilnik sena

Naprava, ki avtomatsko trosi seno po celotni (ali željeni) površini senika.

Trosilnik se pričvrsti na lesene prečke pod sleme in priključi na zgornje koleno puhalnika. Patentirana rešitev z enim samim motorjem (moči 0.25 kW) omogoča idealno enakomeren raztros sena in odpravlja problem kopastega nalaganja ali zbitosti še ne povsem suhe krme; seno se hitreje suši.

Trosilnik BIDER je zaradi izvirne zasnove cenejši od podobnih naprav ostalih proizvajalcev. Garancija je 3 leta.

Patent št. 750/89

Povpraševanje

Trosilnik silaže

Trosilnik uporabljamo za enakomerno odlaganje silaže v stolpne silose.

Namestimo ga na zadnjo cev (koleno) siloreznice ali puhalnika, enakomeren raztros silaže omogoča mehanski programator, ki ga poganja mali elektro motor. Loputo, ki usmerja silažno maso, nastavljamo samo na enem mestu, glede na višino in premer silosa.

Največja odlika trosilnika je matematična natančnost porazdelitve silaže.

Modelna zaščita M 726/90

Povpraševanje
CMS Pro Strategy

SERVIS NAŠIH STROJEV IN NAPRAV

Pri nakupu strojev BIDER kupcem nudimo servis, rezervne dele in tehnično pomoč pri upravljanju in vzdrževanju stroja, kar je bistvenega pomena za nemoteno delo.

NAROČITE SE
Web Development

REZERVNI DELI NAŠIH STROJEV IN NAPRAV

Izrednega pomena so rezervni deli zlasti po poteku garancijskega roka. Za vse naše stroje BIDER zagotavljamo originalne rezervne dele in popravila delov, če je to mogoče.

NAROČITE SE